Middagstips

Påskeferien gikk alt for fort, og jeg hadde det helt fantastisk hjemme! Skal lage et eget innlegg med bildedryss tenkte jeg, men først skal jeg komme med et lite middagstips! Dagene etter ferien har gått i ett med jobbing mot eksamen, så i dag våknet jeg med migrene. Heldigvis gikk det over etter medisin, frisk luft og mye vann, så fikk deltatt på forelesning - om så kun fysisk. Etter skolen tok jeg med meg Barney ut på tur som ble mye lenger enn planlagt. Bestemte meg underveis for å gå rundt Maridalsvannet, så det ble en lang og god tur i sola!

Fine Maridalen!

Men, over til det jeg egentlig skulle skrive om, nemlig et lite middagstips! Jeg har alltid vært ganske dårlig på å lage fiskeretter, men denne retten finnes det så mange varianter av, så man kan egentlig aldri gå lei! Det eneste du trenger å gjøre, er å ta en tur i grønnsaksdisken og velge ut alt som ser fristende ut, og så svinge innom fryseren/ferskvaredisken og velge deg ut en fiskefilét. 

♥ Varm opp ovnen til 200 grader
♥ Kutt opp grønnsakene i like store biter
♥ Legg en liten klatt smør på et ark med aluminiumsfolie
♥ Legg alle grønnsakene oppå
♥ Plasser fisken oppå grønnsakshaugen
♥ Krydre med salt, pepper, dill og litt sitron/limesaft
♥ Pakk sammen folien og hiv i ovnen i ca 20 minutter, til fisken flaker seg.

I dag brukte vi torsk med gulrøtter, brokkoli, gul squash, selleristang, rød stjerneløk, tomat og persillerot.

Server med dressing laget av lettrømme eller kesam med sitronsaft, fersk dill, salt og pepper - og nyt! Sunt og godt ♥

3 kommentarer

Ida

24.04.2014 kl.22:22

Så lurt! Er alt for dårlig til å spise fisk selv og.. Blir liksom ikke noe av det når man må lage maten selv :p Hva heter den spennende grønsaken du har der? Er det en krysning mellom blomkål og brokkoli? :)

Veronika BS

24.04.2014 kl.22:23

Nam!

Line Klaastad

25.04.2014 kl.06:48

Ida: Helt enig! Da gjelder det å ha noe som er enkelt å lage :-) Det er brokkoli! De har bare ikke den varianten der overalt, veldig synd. Den er jo så mye finere! :-)

Ida

27.04.2014 kl.12:07

Fant ut av det, det er en Romanesco! En blanding mellom brokkoli og blomkål! :)

Skriv en ny kommentar

Line Klaastad

Line Klaastad

21, Larvik

Line, 21 år fra Larvik. Bor i Oslo og studerer økonomi og administrasjon. Hverdagen min består stort sett av skole, trening, kjæresten min og hunden vår :-) Følg meg gjerne på instagram: lineklaastad

Kategorier

Arkiv

hits