hits

NEW JERSEY

Nå har jeg blitt dårlig på blogginga. Har ikke tenkt så mye på det, og er ærlig talt litt kjedelig å blogge uten noen respons, spesielt når jeg vet det er en del som kikker innom hver dag. Nå er jeg hvertfall i New Jersey - har vært her siden fredags morgen! Så dette har jeg gjort siden jeg kom hit..

Fredag:

Spist Nathan's hotdog på Coney Island i Brooklyn.

Coney Island boardwalk

Verazzano bridge.

Med ålreit utsikt.

Lørdag:

Photoshoot inni en gammel jernbanebro - høyyt over bakken.

Sunrise

Søndag:

Har vært lykkelige over over 30 varmegrader - andre dagen på rad!

Spist is på jobben til Lauren (Dairyqueen)

Pizzakveld. Her i USA er det morsdag i dag, så gratulerer med dagen, alle amerikanske mødre.

I morgen tidlig drar jeg inn til Manhattan og skal på sightseeing i NYC! Gleder meg masse. Håper været holder seg bra også, er meldt såvidt over 20 grader, så det er nok perfekt. Jeg bor altså hos søsteren og moren til Jim (drar litt frem og tilbake). De bor i Jersey. Har aldri vært her før, og ble overraska! Så for meg Jersey shore i større format, men her er det jo bare skog og grønt. Har til og med blitt bitt av flått. Som ikke har skjedd gjennom mine 19 år på gård, så jeg løp rundt i huset og hylte og gikk helt berserk - selv etter å ha fått den av meg og dusja i en evighet. 

Hva skal du denne uka? :-)

5 kommentarer

SaraAlexandra.com

14.05.2012 kl.08:05

ser herlig ut :) skal jobbe 15-23 hele uka :))

Line

14.05.2012 kl.16:34

Du er heldig som får oppleve så mye fint! :)

Mari

14.05.2012 kl.16:44

Du er så flink til å blogge Line! Har lest alle innleggene dine siden du startet å blogge.. Jada, kall meg gjerne stalker:P Hehe! Men er veldig spennende å følge med på hva du driver med og opplever der borte! :) Har dessverre vært litt dårlig på å kommentere, men jeg gjør det nå^^ Nyt den siste tiden du har igjen der borte, også håper jeg at vi får se deg når du kommer tilbake!

Mum

14.05.2012 kl.17:40

- og jeg har nesten lurt på om du hadde sovna i timen... Alt for lenge siden forrige innlegg! Kos deg med Bath-jentene! Håper inderlig du treffer Eric og Chris i dag - og får se butikken og studioet! Hilse så mye fra meg. You lucky osv...

issekri

03.06.2012 kl.17:02

Forstår deg godt at det kan være kjedeligt å blogge uten respons!

Skriv en ny kommentar