hits

AVSKJED OG BURSDAG

Dette er første gangen jeg har vært i et selskap og ikke tatt med kameraet. Fordi det alltid er det samme, og jeg ender opp med å slette nesten alle bildene. Men i dag angret jeg, så da har jeg lært det.. Skulle gjerne hatt bilde av lille Lexie som prøvde forgjeves å blåse ut de to lysene på den rosa kaka si, eller da hun prøvde på Cinderella-kjolen hun fikk i gave. Eller Jimmy som stod midt på gulvet og strakk seg. Eller de to smårollingene som satt og lekte sammen og delte leker. Eller all den gode maten, eller alle de flotte menneskene som jeg har blitt så glad i. I stedet får dere nøye dere med et par bilder av meg, etter drøyt seks timer i selskap. 

Selskapet var altså både for Zues som skal til Afghanistan (altså ikke Irak, som jeg skrev i forrige innlegg, hehe, heia Line). Han drar om et par uker, og blir borte rundt ett år. Han drar fra kona som han giftet seg med i år, og datteren som fyller 2 dagen før han reiser. Så vi feiret også bursdagen hennes. Ble en kjempekoselig kveld med mye latter, litt tårer og gode klemmer.

Nå skal jeg legge meg, og sove så lenge jeg bare orker og vil! Ikke at det blir så mye lenger enn vanlig, men jeg slipper hvertfall å våkne til alarmen til en forandring. Håper du får en fantastisk lørdag, hva skal du? :-)

Én kommentar

LifeOfPorn - Hannepaii!

21.04.2012 kl.09:39

I dag skal jeg også i selskap faktisk C: Hørtes ut som du koste deg i det du var i ^^ Ha en flott helg videre da :)

Skriv en ny kommentar