hits

MIN NYE FAVORITT

Fra og med i dag skal jeg begynne å spise ananas. Ananas til frokost, lunsj, middag og kvelds. Og alle mellommåltidene, da. 

Skal jo selvfølgelig ikke det. Skulle gjerne gjort det hvis det ikke var for at man trenger liiiitt annet enn frukt i kroppen. Og hvis det ikke var for at jeg får sår i munnen og i magen. Men nå som jeg har blitt så flink og trener så mye, må jeg bytte ut sjokoladen og potetgullet for å ikke ødelegge. Alle som kjenner meg, kan skrive under på at jeg er glad i søtsaker. Så noen ting som er på kjøkkenet her nå for å holde meg på matta:  Frukt Favorittene er banan og ananas. Is Uten sukker og fett - lavkalori. Müslibarer Nesten som å unne seg en diger kjeks. Te Med suketter når søtsuget kommer om kvelden. Tyggis Tyggis, tyggis, tyggis. Har jeg først noe i munnen, tenker jeg ikke like mye på å sette tennene i en 200 grams sjokoladeplate fra Freia. Men det største (og vanskligste) trikset, er å vente til jeg blir sulten med å spise. Min vane er å småspise når jeg ikke er mett. Nå har jeg blitt flinkere til å vente til jeg faktisk trenger å spise, og da frister det mer med mat enn med snop. Faktisk.

I tillegg har jeg jo gradvis gitt opp snus etter jeg flyttet hit. Hadde med meg 5 bokser, og har fått 2 tilsendt under oppholdet. Så på et halvt år, er vel ikke det så halvgærent! Men tidligere, når jeg har prøvd å endre kostholdet mitt, har det vært en slags erstatter for sjokolade. Så nå må viljestyrken trå litt ekstra til!

I løpet av innlegget har jeg tømt bollen med ananas. Nå klør det i hele munnen :-(

P.S:

For så forelska er vi!!

Én kommentar

Dad

19.04.2012 kl.20:46

Make sure to have some acidkillers within reach.

Skriv en ny kommentar