hits

EASTER SUNDAY

Langfredag (good friday) og 1. påskedag (easter Sunday) er egentlig de eneste to dagene som betyr noe i påsken her borte - fikk jeg inntrykk av. Vi i Norge er nok ganske bortskjemt som får så mye fri som vi gjør, for her fikk de bare en ekstra fredag. Vi dro i kirken, og hadde en stor brunch etter det. Og det var stort sett hele påsken. For en gangs skyld er det litt større i Norge enn i USA. Det tror jeg er første gang jeg har opplevd. Noe annet jeg opplevde for første gang, var å være i en katolsk kirke. Den var kjempevakker, men tradisjonene var litt annerledes. Selv om det var ikke så veldig forskjellig fra den norske kirken.

Syns det var litt upassende å ta bilder inni kirken, men det var kjempefint, og stort. Masse glassmalerier og digert alter. Det er noe med kirker, altså. Uansett om man er kristen eller ikke, det er vanvittig flott når det er forseggjort. Dette lignet nesten mer på en katedral enn en kirke.

Påske-cupcakes, rice krispie-treats og en diger kake var bare noen av dessertene, og jeg ble så opptatt av å stappe ansiktet fullt av mat at jeg glemte å ta bilde av det. Men det var vanvittige mengder - nesten som thanksgiving!

Jeg, Carly, Lindsey og Anna.

Mike, Dave, Ben, Rudy og Jim.

Deilig å kjøre i meg all maten jeg orka før jeg begynte å spise sunnere igjen. Er fortsatt mett.

2 kommentarer

Camilla

17.04.2012 kl.13:07

Fine bilder :)

Ha en fin dag videre!

Tuva + Bestemor Gerd

17.04.2012 kl.18:39

Det måtte da være artig å oppleve påsken i USA?

Skriv en ny kommentar