hits

LIVET I FENGSEL

Kødda, det er ikke så ille. Men det føles faktisk veldig isolert uten nett her altså. Og uten tv. Begge deler har vært vekk i hele dag, nå er det tilbake. Noen hadde glemt å betale ei litta regning, opsi. Ingen morgennyheter (la oss late som det er det jeg ser på på tv) og ingen norske nettaviser (la oss også late som at jeg ikke driter i å lese dem og regner med å få vite det viktigste via facebook). Ingen blogging, ikke noe skype eller twitter eller filmer eller musikk annet enn det som er på radioen. 

Så i dag har jeg lest bok. Er nesten ferdig med andre bok av Hunger games-serien nå. Så den første filmen for noen dager siden, den var bra! Men filmen blir jo aldri bedre enn boka, det er jo en kjent sak. I kveld skal jeg lese ut bok nummer to, og har nettopp huka tak i den siste også. Hurraa. En ting til jeg har gjort i dag faktisk. Pakka! Skal ikke hjem helt ennå, da. Fortsatt to måneder igjen. Men skal sende en koffert hjem med Klaastad-ekspressen. Er jo bare tre dager til jeg møter mamma, pappa, storebror og lillebror i Chicago! Gleder meg til å tilbringe hele påska med dem :-)

Siden sist har jeg også vært i bursdag hos "tante" Susie. Hun er i slutten av 50-åra et sted, og den kuleste dama i gata.

Også har det vært varmt. Jeg og Jimmy har vært ute og lekt med kamera og matchende hatter.

Forresten, se på dette bildet. Jeg syns det var litt kult, men hadde ikke tenkt til å legge det ut noe sted før Simen sa at jeg så fjortis ut. Så da må jeg jo gjøre det for å irritere, da vettu. Har lagt det på twitter og, hihi. Følg meg HER forresten.

Én kommentar

Din

29.03.2012 kl.07:31

Fjortisen min <3

Skriv en ny kommentar