hits

HAWAI'I 3

Søndag 18. mars

Tredje dagen kjørte vi rundt hele øya så jeg kunne se alt. Og rundt hver sving, var det et nytt "aaaahhh". Alt var så frodig og vakkert. Var ikke så heldige med været denne dagen, så det regnet på en side av øya mens det var sol på en annen. Vi stoppa først ved Diamond Head - en vulkan ikke så langt unna Waikiki beach. Gikk opp til toppen, og så denne fantastiske utsikten over Waikiki:

Og denne fantastiske utsikten over Stillehavet.. Ikke rart de brukte dette som utkikkspost for å se etter japser.

Neste stopp var ved favorittstranda til Barack Obama. På veien dit stoppa vi for å kjøpe masaladas - portugisiske donuts, som var fulle av sukker og fett og himmelske.

Jeg skal spare deg for bilde av alle stoppene, men vi stoppa blant annet på det som visstnok skal være USA's fineste strand, vi stoppa på en slags gård der det var en haug av katter og kyllinger som levde i fred og harmoni. Sykt rart. Så stoppa vi på en macadamia-gård. Såå stoppa vi også på nordsida, der de proffe surferne er. Og på Dole-plantasjen og spiste is lagd av ananas - kjempegodt!

Det siste jeg vil vise bilde av, er et random natur-bilde. Som du kanskje har sett på blant annet Lost og Jurassic park:

Kult å se hele øya! Kjørte forbi Pearl Harbor, og et Disney-resort der de hadde the Black Pearl fra Pirates of the Caribbean, og steder de har spilt inn flere filmer og serier. Vakker, vakker, vakker øy!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar