hits

HAWAI'I 2

Lørdag 17. mars:

Denne dagen stod jeg også opp tidlig, hadde surfetime klokka 8. Var veldig heldig, og fikk en kjempegod deal. Betalte $40 for to timer, og $30 for en fotograf + alle bildene han tok. Var også heldig med været. Sol, og større bølger enn de hadde hatt på lenge. Men siden dette var første gangen jeg hadde prøvd det, var jeg glad for at de ikke var for store også. Klarte hvertfall å stå en del bølger, og det vaar sååå gøy! Definitivt ikke siste gangen jeg surfer.

Etter dette, spiste jeg en svær frokost. Det var en hard treningsøkt, hadde aldri trodd det var så vanvittig tungt å padle. Så her kom resultater fra håndball, høvleri og baby-bæring godt med. Var støl i flere dager etterpå. Lå på stranda i flere timer etterpå og halvsov. Heldige med været stort sett hele lørdagen!

Waikiki beach - Diamond head (vulkan) i bakgrunnen.

Denne dagen var også St. Patrick's day, så etter mye gåing rundt på markeder, og middag på en pub, tok vi en tur til China Town i downtown Honolulu. Her var det full fest og ståhei, minte meg litt om russetreff faktisk. Men var så trøtt, så vi ble ikke der så lenge.

Fiiiiin dag :-)

Én kommentar

camilovestvdandspn

24.03.2012 kl.21:51

Supre bilder:)

Skriv en ny kommentar