hits

HAWAI'I 1

Nå er jeg tilbake i Michigan etter en fantastisk ferie! Var deilig å sove i min egen seng etter 4 netter i 75% luftfuktighet, en natt på fly, en natt uten luftfuktighet og en natt på et gulv. Jeg gjør som med cruiset - skriver et innlegg om hver dag. Forrige torsdag gikk til reising - nesten et døgn av det. Grand Rapids - Denver - LA - Honolulu. Sliten, trøtt og jetlagged kom jeg frem til Honolulu (på O'ahu, en av øyene som tilhører Hawai'i). Her bodde jeg hos en litt fjern slektning, Linda, og samboeren hennes.

Fredag 16. mars:

Våknet alt for tidlig, så ble med Linda på jobb. Da hun var ferdig (etter en tre timers lang arbeidsdag), tok hun meg rundt i downtown Honolulu for å gi meg litt sightseeing.

Gul mango! Dødsgodt.

Utsikt fra Aloha tower.

Etter noen timers gåing, dro alle tre til et utsiktspunkt, før vi tok turen videre til Hanauma Bay. Som rett og slett var paradis:

Alt det som ser litt ut som skitt, er korallrev. Så jeg fant fram dykkemaske og svømte lenge blant alle de fargerike fiskene. Det var så vakkert! Så svømte jeg litt lenger ut, der det var mindre mennesker, og plutselig var det en diger sjøskilpadde rett foran meg. Hadde aldri trodd at jeg skulle være så heldig, så det var vel verdt å betale 7 dollar for å komme inn på stranda.

Kjempebra førsteinntrykk av øya altså. Selv om det regnet halve dagen.. Men det er noe helt spesielt å tenke på at man er midt i Stillehavet på en øy som er laget av lava fra alle vulkanene som er under oss. Det er kanskje ikke så rart at de spilte inn mesteparten av Lost her.

5 kommentarer

May-Teresa

23.03.2012 kl.19:29

så fine bilder! :-))

Kine

24.03.2012 kl.00:28

Du er så heldig du, Line! Opplever mye på ett år =)

Søstera mi har vært et par ganger på Hawaii, og sier at de skilpaddene kan være litt farlig å møte på? stemmer det? =P

Line Klaastad

24.03.2012 kl.00:47

Kine: Takk, jeg syns også jeg er kjempeheldig :-) Ja, det stemmer. Det visste (heldigvis) ikke jeg før etter jeg så den, da. Da hadde jeg sikkert besvimt. Men de er visst ikke så glad i fremmede, nei! :-)

Karoline

24.03.2012 kl.04:23

Ser ut som du også koste deg masse:-) Gleder meg til å høre mer av hva du gjorde. Guud, som jeg savner det!!

TANTE T

24.03.2012 kl.21:11

Ser flott ut. Du er heldig :-) Sikkert... because you deserve it :-)

Skriv en ny kommentar