hits

CRUISE 8

Fredag 24. februar

Plutselig var det siste dag. Og av en eller annen (teit) grunn, så er alltid siste dagen den beste, og det er den dagen du blir best kjent med folk. Så ut fra den erfaringen, prøvde jeg å drøye dagen med å ligge mye i sola og skravle og ha siste innspurt på det lite vellykkede oppdraget om å bli brun. 

Dette bildet ser kjempeteit ut, fordi det ser ut som vi er fire stykker på min solseng.. Men sannheten er at vi måtte gjøre litt omrokkeringer for å få plass i bildet. Jeg er nok ikke så poppis!

FINE BÅTEN! Over dette området hadde de en zipline. Og balkongene dere ser er lugarer som har balkonger inn mot boardwalken (balkongen vår pekte ut mot havet sånn at man kunne stå naken der uten at noen så det. Unntatt kanskje capt. Jack Sparrow, men det hadde ikke gjort noe). Og langt der nede, ser dere Aqua Theater. Der viser de filmer i løpet av dagen, på to storskjermer. Og på kvelden har de et fantastisk stupeshow. De stuper selv helt fra toppen av de hvite søylene! Etter hvert begynte klokka å nærme seg middagstid, så da var det slutt på stekinga.

Etter middag dro jeg og et par andre for å se Puss in Boots i 3d. Og se hvem vi møtte!!!!!

Sjefen sjøl.

Siste bildet som ble tatt denne kvelden - mamma ville ha kameraet. Men etter dette, dro vi på en klubb og dansa og hadde det overraskende moro (til å være mellom 18 og 20 på et skip man må være 21 på for å drikke) helt til de skrudde på lysene og stengte for natta/morgenen. Så da gikk vi opp på dekk og spilte natt-minigolf og satt og skravla helt til sikkerhetsvaktene ba alle gå på lugarene sine siden det var tre personer som var savnet og de kanskje måtte stoppe skipet hvis ikke de fant dem. Så da var det tårevått farvel. Neida, vi ga hverandre en gruppeklem og gikk og la oss.

Nå blir dette et veldig langt innlegg, men jeg gidder ikke lage et eget et om dagen jeg dro hjem. Det skulle se sånn her ut:

Ved hotellet i Fort Lauderdale

Men det begynte å regne, så jeg måtte flytte min lille enmannsfest til flyplassen.

Og det var det! 

Vil du bli med neste gang? :-)

5 kommentarer

Mum

08.03.2012 kl.16:35

En flott "dagbok" fra hele turen, Line!

Madeleine

08.03.2012 kl.18:17

Åå, det så herlig ut!

SaraAlexandra.com

08.03.2012 kl.19:19

det så utrolig herlig ut :)

Tuva + Bestemor Gerd

09.03.2012 kl.11:07

Fint at du er fornøyd med cruiset og ferien, Line, det var virkelig vellykket! Klem fra besemor.

Kristin Helene

09.03.2012 kl.22:21

Jaa, ta meg med neste gang!!

Skriv en ny kommentar