hits

CRUISE 7 - MEXICO

Torsdag 23. februar

Denne varme torsdagen la vi til i vakre Cozumel! Vi hadde ingen store planer. Den eneste planen jeg hadde, var å drikke tequila. Så jeg, mamma og lillebror tok en taxi til et kjøpesenter. Der var vi i kanskje 5 minutter, før vi begynte å gå tilbake mot skipet. Vi rakk bare å ta et par bilder:

Så begynte vi å gå tilbake mot skipet igjen - siden gatebutikkene er mye mer spennende enn et kjøpesenter. Spesielt fordi nesten hvert kvartal, kan du gå inn sidegatene, så er det en hel verden der også. 

(Denne gata)

Herfra har jeg endel bilder, men nesten alle er av meg og lillebror. Kan fortelle i stedet. Vi stoppa på Fat Tuesday for å kjøpe litt drinker. Kjøpte en frozen margarita og en piña colada - begge to smakte ganske vondt.. Så gikk vi videre, og jeg så et skilt om rastafletter. Bestemte meg for at jeg hadde lyst på to fletter av en eller annen grunn, så da gjorde jeg det. Han mannen ville ha $5 for hver flette, men det syns jeg var uakseptabelt. Så jeg sa nei, og endte med å betale $5 for to fletter og to shotter med tequila. Det var bedre. Etter det her, fant mamma et slags loppemarked, og gikk løs på oppdrag "finn kjole". Tror hun fant en til slutt som hun ikke likte så veldig godt. Og innen vi var ferdige med denne shoppinga, var vi sultne. Nå er det på tide med et bilde igjen, for dette er mamma med på også.

Disse drinkene - i motsetning til det skvipet vi fikk tidligere - fikk bein å gå på. Det fikk også maten vår. Nå var jeg og lillebror lei av å traske, så vi tok en taxi tilbake til skipsområdet for å møte to av mine nye bekjentskaper. Dessverre var ikke jeg den eneste som hadde tequila-ideen denne dagen, så en av de to hadde allerede stavra seg tilbake på skipet (Senere den kvelden hadde han forøvrig en gigantisk kul i hodet grunnet et stygt fall. Inne på lugaren.) Så jeg møtte Brittany fra Canada, og vi dro på Señor Frog's og gikk løs på drinkmenyen.

Etter en times tid, begynte jeg å skjønne at det var dumt å starte så tidlig om morgenen og ta en drink på hvert stopp. Så når klokka bikket 14, lå jeg på dekk på båten og snorka. Her sov jeg et par timer, før jeg våkna med dundrende hodepine. Så jeg våkna tidsnok til å fikse meg til middag. Deretter var jeg med på karaokekonkurranse, og fikk 2. plass. Så dro jeg og de fleste jeg hadde blitt kjent med på Absolut Vodka-fest på dekk. Her skulle vi egentlig danse, men ble minst like mye sitting, siden alle var ganske slitne fra Mexico. 

Én kommentar

SaraAlexandra.com

08.03.2012 kl.20:53

så herlig :D

Skriv en ny kommentar