hits

COLLEGE LIFE 2

Lørdag morgen spiste vi en veldig feit, amerikansk frokost i kafeteriaen på campus, før vi dro for å utforske St. Louis! Vi dro først for å se "The Gateway Arch", som også kalles "The Gateway to the West", siden det ligger midt i USA. 

Den eeeer så diger! 192 meter høy, og det høyeste menneskelagde monumentet i hele USA.

Etter dette, dro vi for å hente en kamerat av Noellen som er utvekslingsstudent fra Norge, og så dro vi tre til dyrehagen. Her var stort sett alt stengt og tomt, men dere kan jo se bilde av noen pingviner for eksempel.

Vi spiste så ufattelig mye junk denne dagen. Så etter en ganske sunn lunsj, måtte vi jo kompensere med å spise is på Ted Drewes (som St. Louis også er kjent for). Det er kanskje den beste isen jeg har smakt!

Lørdagskvelden skulle vi ut, siden det aldri ble noe ordentlig av fredagen. Og man kan jo ikke feste på tom mage, så vi dro innom White castle fordi jeg insisterte, og spiste til vi nesten sprakk. Selv om sliderne ikke en gang var så veldig gode, de var faktisk ganske ekle.

Planen for kvelden var egentlig å dra på homsebar, men i stedet dro vi på en faternity-fest. Det var tema "white trash", så da var det frem med det mest harry vi kunne finne på campus. Hverken jeg eller Noellen var forberedt på dette, så vi måtte gjennom en del klesskap før vi fant noe brukelig.

Ble ganske sent denne kvelden også, så derfor ble de 8 timene hjem igjen på søndag veldig, veldig lange. Spesielt når jeg kjørte inn i dette her:

Men det var absolutt verdt det! Hadde en helt fantastisk helg med Noellen, og har aldri følt meg så amerikansk i mitt liv. Roadtrip gjennom til sammen 4 forskjellige stater (Michigan, Indiana, Illinois og Missouri), bo på campus, spise masse junk, college-fest. Hva mer forbinder man med USA?

Tusen takk, Noellen! WUV U 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar