hits

COLLEGE LIFE

Denne helga har jeg vært og besøkt Noellen! Ei venninne som bor og går på college i St. Louis. Jeg har kjørt de 8 lange timene ned dit, og de 8 enda lenger timene hjem igjen. Jeg er jo ikke ferdig å fortelle om cruiset mitt ennå, men får ta de siste dagene etter jeg har vist litt bilder fra helga! Dro ned fredags morgen og var fremme rundt halv fem.

Skilt på døra og greier.

Godt å se hverandre igjen, etter 8 måneder!

Noellen viste meg rundt på campus, som var helt fantastisk fint! Ligna på en moderne versjon av Galtvort. Angrer veldig på at jeg ikke tok bilder. Vi spiste middag i kafeteriaen, før vi gjorde oss klare for kvelden! Vi hadde store planer om å vorse med venner av Noellen før vi dro ut, men ting går jo ikke alltid som planlagt. Spesielt når Noellen ikke klarer å ta vare på førerkortet sitt som man må bruke som legitimasjon og sånn, så vi holdt oss stort sett på campus.

Nattmat!

Ble litt sent. Men vi fikk til slutt kasta alle ut av rommet i 3-tida. Men for all del - hyggelig med Doritos- og pizza-smuler i senga! Vi slokna ganske kjapt, og våknet uthvilt på lørdag!

To be continued 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar