CRUISE 6

Onsdag 22. februar

Denne dagen var vi på vannet fra morgen til kveld. Noe som faktisk er minst like bra som å være i land på dette skipet. For selv om man har 7 netter her, har man ikke sjanse til å rekke å se og oppleve alt de har å by på. Spesielt fordi hver gang du finner noe nytt, vil du helst bli der i timesvis. Etter frokost, dro jeg til klatreveggen for å møte en del av de jeg hadde blitt kjent med så langt.

Etter vi hadde klatra fra oss, gikk vi til Flowrideren og surfa fra oss. Og sååå fikk vi lov til å gå opp på broa! Altså der kapteinen styrer balja. Vi fikk sjansen sist vi var på cruise også, og jeg angra veldig på at jeg ikke ble med. Så denne gangen var det hvertfall ikke noe tvil!

Fin mamma og fin utsikt!

Etter broa, gikk jeg en liten omvei for å ta bilder av noen av bassengene på dekk, før jeg hev meg i dusjen og brukte flere timer på å pusse opp fasaden.

Og grunnen til at jeg ville bruke så lang tid, var fordi vi hadde blitt invitert til å spise med kapteinen! Alle ble dødsgira da vi fikk invitasjonene. Av over 6000 passasjerer, fikk hele familien vår sitte rundt hovedbordet. Moro!

Vi fikk servert helt fantastisk tre-retters middag, og veldig mange lange blikk. Og noen ikke så lange, det er jo alltid et titalls asiatere som er mindre blyge enn alle andre, og som kom opp til bordet for å ta bilder. Etter middag, kom jeg meg ut av den lange kjolen og inn i shortsen igjen. Noen av oss dro på kino på dekk, og så sang vi karaoke med live-band, før vi flytta oss til karaokebaren med litt lusen playback og lo av de på scenen. Inkludert oss selv.

3 kommentarer

helene simensen

02.03.2012 kl.09:47

åååå så gøy :D

Tuva + Bestemor Gerd

03.03.2012 kl.17:34

Ja, vi var superheldige som fikk sitte ved den norske kapteinens bord og spise flott middag!!!

TANTE T

03.03.2012 kl.21:51

Veldig moro og flott og..... jeg vil tilbake!!!!!

Skriv en ny kommentar

Line Klaastad

Line Klaastad

21, Larvik

Line, 21 år fra Larvik. Bor i Oslo og studerer økonomi og administrasjon. Hverdagen min består stort sett av skole, trening, kjæresten min og hunden vår :-)

Kategorier

Arkiv

hits