hits

CRUISE 4 - HAITI

Mandag 20. februar

Denne dagen våknet vi opp på en svær betongbrygge ved Labadee, Haiti. Noe som forøvrig var nytt fra sist vi var der, da vi måtte ta shuttle-båt for å komme til land. Men med 6000 passasjerer er det jo forståelig at det blir masete å kjøre noen hundre stykker av gangen. Jeg og mamma stod opp tidlig for å få inn en liten treningsøkt før vi spiste frokost på balkongen vår og gikk i land på vakre, vakre Haiti. 

<3 Mamma, jeg og lillebror foran skipet. Vet ikke om det går an å forklare hvor digert det er.. Men hver av de gule livbåtene tar 370 mennesker hver.

Vi slappet av på Adrenaline beach hele dagen. Her hadde de volleyballbaner, fotballbane, basketballbane, en diger zip-line og en slags sklie som de kalte berg-og-dal-bane. Kanskje litt overdrevet, men. Det er flere strender på området, og de tilbyr også leie av vannscootere, vannpark, snorkling og mer.

Jeg og lillebror på markedet.

(Det eneste bildet der jeg ser ut som jeg kan volleyball)

Tilbake på båten - Escape Malibu beach party på dekk.

4 kommentarer

Jannicke

29.02.2012 kl.22:16

herlig! :)

Celine

01.03.2012 kl.00:23

Haitiiii!!!!! Herregud som jeg drømmer om å dra dit. Har nemlig fadderbarn der og det hadde vært såå gøy å få besøkt henne og se hvordan hun har det! Misunner deg veldig merker jeg :-)

Celine

01.03.2012 kl.17:16

sv. Åjaa, skjønner! Ser jo så utrolig fint ut der nede! :)

Tuva + Bestemor Gerd

02.03.2012 kl.11:37

Flotte bilder og fin opplevelse igjen! Klem fra bestemor.

Skriv en ny kommentar