hits

TATOVERINGENE MINE

Fikk et spørsmål om jeg kan fortelle litt om tatoveringa jeg har på ribbeina. Og det kan jeg jo selvfølgelig! Jeg har tre tatoveringer:

Den første, i nakken, er stjernetegnet mitt - løven. Den tok jeg da jeg var 17, og ble bitt av basillen. Tenk deg godt om før du tar den første tatoveringa di, for jeg kan nesten garantere at du får lyst på fler.

Den neste tok jeg da jeg var  18, og det er den på ribbeina. Det står 'Memento Vivere' som betyr 'husk å leve' på latin. Rett før tatovøren satt igang, sa han "bare så du vet det, så er ribbeina blant de verste stedene altså". Så da ble jeg jo livredd, og forberedt på det verste. Det var ganske vondt, en del verre enn nakken. Men det er ikke sånn at man begynner å gråte heller, jeg hadde gjort det igjen på ribbeina uten tvil! Jeg tror det tok mellom 30 og 40 minutter på denne.

Den siste tok jeg mens jeg var her i USA. En påfuglfjær, som står for visdom og stolthet, og evnen til å komme seg gjennom harde tider. I tillegg til at den er vanvittig pen, da. Foten/ankelen hadde jeg aldri gjort igjen. Tatovøren var overrasket, for han mente at vanligvis syns ikke folk det er så ille der. Men det er vel individuelt, og jeg syns det var helt forferdelig, sammenlignet med de to andre. Det tok halvannen til to timer under nåla før den var ferdig.

Og nååå har jeg fått nok. Alle tre tatoveringene har jeg tenkt nøye over før jeg tok dem. Og testen min for plassering, var "kommer det til å syns hvis jeg har på meg brudekjole?". Høres helt gal ut, men.. Så når bryllupsdagen min kommer en gang i fremtiden, så må jeg vel bare passe på å ikke sette opp håret. 

Har du/har du lyst på tatovering? :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar