hits

JUBILEUM

Herregud, så rart. Jeg har bodd i et annet land i fire måneder i dag. For nøyaktig fire måneder siden, landa jeg i Chicago og var plutselig et helt hav borte fra venner, familie og alt det jeg var vant til. Plutselig måtte jeg "starte på nytt". Nå som jeg har vært her så lenge, er jeg over halvveis allerede, og det er rart å tenke på at jeg faktisk skal hjem til lille Larvik om ikke så alt for lenge, der tida har stått stille siden i høst. Jeg har opplevd sensommer, høst, vinter og en liten forsmak på vår allerede. 

Noen ganger tar jeg meg selv i å måtte tenke nøye over at jeg bor i USA, drømmen til så mange hjemme i Norge og rundt om i Europa og andre verdensdeler. Det er helt surrealistisk, jeg klarer fremdeles ikke helt oppfatte det. Det er småting som får meg til å skjønne at jeg har vært her så lenge. Du vet når du lander i et annet land, og når du er utendørs, så er liksom lufta og lukta annerledes? Sånn er det ikke lenger for meg. Og du vet at alle hus har en egen "huslukt"? Som når du er hos venninner. Eller hos bestemor - du går inn døra og kjenner at det lukter bestemor- eller venninne-hus. Jeg kjenner ikke den lukta her hjemme lenger. Og den største - og deiligste forandringen; jeg blir ikke sliten av å snakke et annet språk lenger. De første ukene, ble engelsken min dårligere utover kvelden, og da jeg la meg var jeg helt utslitt av å tenke amerikansk. Sånn her ser man forresten ut etter fire måneder i USA:

Siden det er jubileum her i dag, må det jo feires. Vet ikke helt hvordan.. Men det er lørdag, så blir vel å slå seg løs i godteriskapet, da. Dagen i dag ser ut til å ikke like meg noe særlig, ting går ikke helt min vei. La meg med hodepine, våknet midt på natta med hodepine og våknet i dag tidlig med hodepine. PC'en er såå lite samarbeidsvillig, det var ekstra tungt å trene i dag, og risgrøten jeg hadde gleda meg til å lage til lunsj må vi utsette.. Buu.. Men om 5 dager får jeg se mamma og lillebror og masse familie, og det blir vanvittig deilig! Sjekk forresten ut bloggen til min søte kusine, Tuva, som også skal være med her

Hva skal du i helga? :-)

2 kommentarer

Mari

11.02.2012 kl.19:41

Du er så søt du, Line! <3

TANTE T

12.02.2012 kl.22:00

Søt Line og søt Tuva :-) Sees snart! JIPPI!!!!

Skriv en ny kommentar