hits

TYPISK AMERIKANSK

Før jeg kom til USA, trodde jeg dette var typisk amerikansk: McDonalds, være cheer-leader eller quarterback, donuts, gå på college og å være feit. Men nå som jeg har vært litt rundt omkring, virker det egentlig litt teit å si at noe er typisk amerikansk. (selv om jeg fortsatt forbinder alle de tingene jeg nevnte med USA..)

Et eksempel: folk her i Michigan kaller meg - MEG - for en fashionista. Regner med det er fordi jeg ikke går i jeans og en t-skjorte hver gang jeg forlater huset. Mens da jeg var på vestkysten (i San Fransisco), var det som å gå på Karl Johan, med hundre forskjellige motesanser og klesstiler. Det blir som å si at noe er typisk europeisk. Noe de her faktisk sier ganske ofte. Mulig jeg er helt på jordet, men jeg har vært innom noen land i Europa, og vil ikke si at typisk norsk er det samme som for eksempel typisk fransk eller gresk. Så dere som spør meg om hva som eeegentlig er typisk amerikansk, spør meg heller om hva som er typisk for det huset jeg bor i.

Dette er forøvrig typisk meg.

I dag har jeg hatt en særdeles slækk dag. Har treningsfri, etter seks dager på rad på tredemølla, og har stort sett sittet foran tv'en. Satt blant annet og så på "Prinsesse på prøve", som faktisk er spilt inn i San Fransisco. Moro å se det på skjermen igjen etter å ha vært der. Husker da filmen var helt ny, jeg var 9 år. Ble dødsskuffa da jeg skjønte at Genovia ikke var et ekte land... Nå har jeg babla nok. Jeg skal se på American Idol, ha en deilig fredag, alle sammen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar