hits

TRENING OG JUNKFOOD

Tenkte bare jeg skulle vise litt hva jeg trener her borte. Motivasjonen og treningslysten går selvfølgelig opp og ned, men jeg prøver på å trene fem dager i uka. Noen uker blir det mindre, skal ikke juge. Jeg trener kun hjemme, fordi vi har stort sett alt jeg trenger for å trene variert - noe som er dødsviktig for meg hvis jeg skal gidde å trene. Såå, her er noen bilder av vårt lille treningsutvalg:

Treningsvideoer i lange baner.

Tredemølle og elipsemaskin. Mølla har en stigning på opp til 40 grader, som er drepen.

Nå bor jeg i tillegg med et par som trener hver dag, så det i seg selv motiverer meg litt. Eller, det vil si, jeg føler jeg må. Pluss at jeg var naturlig nok livredd for å se ut som michelin-mannen etter 8 måneder her borte, så jeg prøver å passe på at det ikke skjer. Men det aller viktigste for meg når jeg trener, er å ha musikk eller tv på, så tida går fortere. Og å ha på seg noe som er behagelig å bevege seg i, såklart. I dag er det superbowl sunday! Så jeg gleder meg til å kjenne på stemninga under kampen, og til å sikkert spise masse junkfood i kveld. For ja, jeg spiser også junkfood jevnlig, det er jo tross alt min store kjærlighet!

Ja, jeg vet at jeg ikke har redd opp senga. Men det er det vanligvis ingen som ser uansett, så det gidder jeg ikke ta meg bryet med å gjøre hver morgen. Eller noen morgen, for den saks skyld.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar