hits

JIMMY HAR LÆRT Å KLINE

Endelig en litt produktiv dag! Vanligvis verdsetter jeg daffedager høyere enn livet selv, men når stort sett hver dag består av pysjamas og tøfler, er det deilig å ha en slags timeplan. I dag stod jeg opp tidlig og trente. Så tok jeg meg god tid på badet siden babyen var hos legen med moren sin. Etter det, dro jeg på skolen - ikke noe nytt å melde på den fronten. Fikk et nytt kompliment, men det var det... Såå dro jeg for å ta sol. Slapp av, jeg tok halve styrken og halve tiden i forhold til sist gang, og jeg la et håndkle under ryggen siden jeg ble så solbrent sist.

Her skulle jeg gjerne gitt dere et bilde av skolen, men finner ikke noe på guuugel. Er dere interessert i å se i det hele tatt?

Da jeg kom hjem, passa jeg Jimmy et par timer før jeg og Jim dro ut på middag med en han møtte på et fly for en måneds tid siden. Han er fra Sverige, og flyttet hit for et par år siden for å gå på college og spille amerikansk fotball. Hyggelig kar, kanskje jeg endelig kan bli kjent med noen her borte! Som sagt, var Jimmy hos legen i dag og tok sprøyter. Han var heeelt gorillas - sikkert for mye medisiner. Bare se her!

Kyssetreninga jeg prøvde meg på her om dagen, funka visst. Nå er han helt ram! Han må ha funnet ut at jeg ikke er moren hans, for nå vil han jo bare kline..

I morgen er det tilbake til vanlig hverdag igjen. Men jeg skal prøve å stå opp tidligere så jeg får trent før frokost. Det var overraskende deilig å få det unnagjort i dag morges!

3 kommentarer

Tuva

31.01.2012 kl.08:24

Så pen du er, Line! Kjempe koselig video også :)

Kristin Helene

31.01.2012 kl.10:18

Ja, vil se bilde av skolen!!

HERREGUD så slank du har blitt. Ser ikke ut som at det er så mye monster munching på deg, nei. Men kjempefin er du <3

Susanne Buettner

31.01.2012 kl.19:06

Herreguud, så skjønt! Ser ut som du koser deg veldig :-D Skikkelig glad stemning i filmen, Line :-)

Skriv en ny kommentar