hits

SAN FRANSISCO 2

Dag to var plutselig dødskaldt og masse vind, så det var greit med ekspedisjonsforventningene likevel. Vi våkna rundt 5 siden vi var på vestkyst-tid i stedet for østkyst. Måtte vente to veldig lange timer på at frokosten skulle åpne, så dro vi for å ta en ferge ut til Alcatraz!!!!!!!!! Oooooog det var utsolgt. Men hadde fin utsikt fra pier 33, da.

Så vi betalte heller for 24 timers hop-on-hop-off-buss og fikk litt sightseeing. Vi gikk av på Haight & Ashbury, som var sentrum for "The summer of love", altså starten på hippietida. Og der var det fortsatt hippietid, virket det som. Musikkbutikker, malerier på veggene, peacemerker i alle vinduer, cannabis og bonger i butikkene (!) og masse vintage- og bruktbutikker. 

Neste stopp etter dette, var Chinatown. Her feiret de nyttår, så det var PAKKA med folk - spesielt kinesere. Har ikke sett så mange asiatere på ett sted siden jeg var i Beijing. Her spiste vi kinesisk til lunsj, og dessuten dro jeg til ei jente som leste fremtiden i håndflatene mine. Hun var overraskende flink!

Deeeeeretter dro vi ned til Fisherman's Wharf ved havna. Her pleide før i tida fiskerne samles for å selge dagens fangst. Nå er det mer turistattraksjon, og en del kule butikker. Vi valgte å dra på voksmuseum, som egentlig var ganske dårlig..

Det var egentlig hele dagen vår! Vi tok bussen opp for å møte Jim og dra tilbake på hotellet for å bestille pizza. Vi var faktisk så vågale at vi bevegde oss opp på busstaket.

Vil garantert tilbake hit for å oppleve det jeg ikke fikk muligheten til! Kanskje roadtrip langs vestkysten en gang i fremtiden, innom LA og tilbake til Vegas og opp til Grand Canyon osv. Fristet? 

3 kommentarer

Mum

17.01.2012 kl.15:42

Oh my gosh....! Jeg er bare så imponert - og bittebittelitt misunnelig! Du er fantastisk heldig, Line! For noen opplevelser du får med deg! Men, det er vel fordi du fortjener det :-) Moro å følge bloggen din.

Tuva + Bestemor Gerd

17.01.2012 kl.22:13

Jamen er du heldig, Line!

TANTE T

18.01.2012 kl.21:14

Kjempeheldig :-) OG du fortjener det. Sees om 1 måned :-) :-)

Skriv en ny kommentar