hits

UPDATE

Seriøst. Når jeg ikke ikke blogger på en dag eller to, får jeg faktisk henvendelser fra folk som vil at jeg skal blogge. Mitt første instinkt, sa: herregud, Line, du må slette bloggen med det første! - Men så tenkte jeg på det min lillebror sa til meg her om dagen. Sitat: "du er den eneste bloggen i hele norge som blogger om noe som gir mening!:)" Sitat slutt. Så gikk jeg gjennom topplista på blogg.no. "Dagens outfit", "sminkeveska mi <3" og "hårvideo"..... I rest lillebror's case.

De siste fire dagene har vi hatt besøk av Erin - en i Jim's familie fra Texas. Her er hennes lille, tragiske historie: Ble dumpa første nyttårsdag etter et tre år langt forhold, og kom hit til Ada på spontantur, som erstatning for ferien hun hadde planlagt med ekskjæresten. Uansett, fantastisk hyggelig jente! Dessuten har jeg i samarbeid med Jim, mamma og bestemor endelig bestilt billetter til Florida i februar! Så om litt over en måned, drar jeg til Fort Lauderdale (rett utenfor Miami) for å dra på et 8 dagers cruise i Karibien med familien. 

Erin og Jimmy

Oasis of the seas, blir helt greit å slappe av her om en måneds tid og bare gå av i Mexico, Jamaica og Haiti. (Ja, du får lov til å hate meg nå). Og i dag har Lindsey fått sin første kontrakt skrevet under i den nye jobben sin! Hun jobber som selger for centurylink. Og det syns Jim at vi måtte feire med litt boblevann.

Også tror jeg faktisk ikke jeg har vist dere bilen til Jimmy! Her plasserer jeg ham når jeg vil få et par minutters pause fra å måtte underholde ham for å holde ham fra tårer og skriking. Pluss at han er ganske søt bak rattet, da.

Det var en liten oppsummering, og da har jeg ikke nevnt sangtimen jeg hadde på mandag en gang. Det gikk bra.

4 kommentarer

Mag

12.01.2012 kl.14:58

Heldig du er :D Søt gutt i råstilig bil!

Tuva + Bestemor Gerd

12.01.2012 kl.18:22

Ja, du har flott blogg, Line, du er kjempeflink synes jeg. Vi gleder oss til å treffe deg på cruiset! Mange klemmer fra bestemor

Tuva

13.01.2012 kl.16:11

Kjempefin blogg!
fine bilder :)

Skriv en ny kommentar