hits

COLLEGE

I dag var første dag på skolen. Det er litt å ta i, da (det er bare det at det høres så kult ut). Jeg er jo ikke offisielt student der. Men som jeg skrev om tidligere, var jeg i et møte med en professor i november, og han digga meg så fryktelig. Kanskje fordi jeg er norsk. Helt sikkert. Hvertfall så ordna han så jeg kan ta kortimer gratis. Kortimene er mandag, onsdag og fredag, jeg kommer til å være der stort sett hver mandag. I tillegg, skal jeg få privattimer av en av sanglærerne på skolen - også hver mandag.

Skolen er ikke akkurat ny, fasilitetene er litt slitt, men nå har jeg jo blitt litt bortskjemt de siste to årene av videregående. Kordirigenten var dødskoselig og flink, og koret hørtes veldig bra ut. Men de fleste kjenner hverandre fra før, så tror det blir en vanskelig gjeng å komme inn i. OOOOG, jeg måtte reise meg foran alle og introdusere meg. Kleint, jeg holdt på å besvime! Jeg hadde ikke spist på en stund og hadde sitti lenge.. hehe.. Men gleder meg til å dra tilbake på mandag og gi det en ny sjans! Da skal jeg også ha sangtime, det blir godt, lenge siden sist.

2 kommentarer

camilovestvdandspn

06.01.2012 kl.23:42

Håper du har hatt en god fredag:)

rebs :)

09.01.2012 kl.13:18

åå så utrolig gøy! lykke til videre! tenk da, du blir jo sikkert kjent med noen etterhvert. man kan ikke unngå en å søt jente som deg!

Skriv en ny kommentar