hits

VEGAS, BABY! 2

Her kommer resten av turen min, i bilder. Denne historien starter lørdag morgen. Jeg hadde en dundrende skallebank og var rimelig dehydrert og kvalm og crava sodium da jeg våknet. Så vi kom oss avgårde i 9-tida (husk at vi var 3 timer bak det vi er vant til)

Stopp 1: Frokostbuffet på MGM. Endelig pannekaker og vafler med sirup i stedet for havregrøt! Det var også overdrevent mye vann, sjokolade, kaffe og appelsinjuice blanda med champagne på bordet:

(Burger og Jim)

"Stopp" 2: Crystals shops. Her var det bare dyre merkebutikker som gucci, D&G, fendi, prada osv, så vi marsjerte fort gjennom. Veldig fint, da! Falske krystaller som hang rundt i hele bygningen.

Stopp 3: Forum shops på Caesars palace. Kjøpte meg en aldri så liten I <3 Las Vegas-tee. Siden jeg er norsk, kan jeg være litt ekstra turist. Vi ble her i noen timer, før vi dro tilbake til hotellet og tok en powernap.

Stopp 4: Lunsj på en irsk pub på hotellet.

Stopp 5: Berg og dalbanen på New York New York. Ja, det her er et hotell! Etter det her (som var ganske ålreit adrenalin forresten), hoppa vi inn i finstasen og ansiktsmalinga, før vi dro i bursdag.

Stopp 6: SW steakhouse på Wynn hotell. Hør på dette her, det er ganske kult: Disse to på bildet kjente jeg ikke fra før, men hun til høyre er dattera til bestekameraten til Jim. Så vi ble bedt i bursdag (begge fylte 21). Vi hadde et privat rom på en fantastisk restaurant, hvor alt på menyen kostet flesk og vi ble servert champagne og vin så mye vi orket. (Jeg orket litt for mye).

(Burger og jeg). Jeg og Burger (Brian) måtte dra litt tidlig for å rekke showet vi hadde kjøpt billetter til: 

Stopp 7: Mystère - Cirque de Soleil. HELT fantastisk. Showet var på Treasure Island

Stopp 8: Casinoet på Treasure Island. Etter å ha sett på en stund, turte jeg til slutt å sette meg ned med nok penger og selvtillit til å ikke bli spurt om legitimasjon. Og vips var klokka nærmere 2 om morgenen, og jeg var 120 dollar fattigere. MEN jeg har gambla i Vegas som 19-åring, who here can say as much?

Stopp 9: Kanskje i feil rekkefølge, men det måtte gjøres. (Hotellet mitt i bakgrunnen!)

Stopp 10.

Søndagen hadde vi en stor frokost på en engelsk pub, før vi dro på flyplassen. Skal love deg at stemninga på flyet hjem var rimelig forskjellig fra stemninga på vei bort. Syns jeg fikk gjort og sett veldig mye, og jeg vil definitivt tilbake hit! En ting vi ikke fikk gjort, som vi egentlig hadde tenkt til, var å ta en helikoptertur over Vegas. Men dessverre måtte Burger (av åpenbare grunner) kjøpe to seter hvis han skulle være med. Så det ble ikke noe av. 

3 kommentarer

amvo

20.12.2011 kl.08:35

kult :) mange fine bilder :D

frida

20.12.2011 kl.16:11

Herlig Line! Ser sykt ut:)

Tuva + Bestemor Gerd

24.12.2011 kl.11:40

Du er kjempeflink til holde oss orientert, og det er moro å følge med på alle bilder og fortellinger, Line, Klem fra bestemor.

Skriv en ny kommentar