hits

VEGAS, BABY!

Jeg. Har. Ikke. ORD! Las Vegas er den sykeste byen jeg har opplevd. Jeg vet et bilde liksom sier mer enn tusen ord, men det strekker altså bare ikke til. Uansett, dette blir bildedryss. For å prøve å forklare det, er umulig. Starter med fredagen, så kommer lørdag i neste innlegg!

Gambling allerede på flyplassen.

Et supert rom med en megaseng helt for meg selv!

Etter jeg slutta å hoppe rundt i rommet og hyle over hver minste lille ting - fra utsikten til badekaret til de små klistremerkene på dopapirrullen, så fikk jeg somla meg til sparkle trynet og komme meg avgårde for å møte de andre.

Stopp 1: Nachos og drinker på en mexikansk bar. (Jim og Lindsey)

Stopp 2: Sushi og drinker på en sushibar inne på hotellets casino. (Jeg og Patrick)

Stopp 3: Drinker på MIX i 64. etasje på hotellet, med utsikt over Las Vegas blv. / the strip.

MIX (Burger (Brian), Patrick, Lindsey, jeg og Jim)

Stopp 4: Lys-, vann- og musikkshow foran Bellagio. (Bellagio til venstre, Caesars til høyre)

Stopp 5: SUGAR FACTORY! Dette er en godteripizza. Helt vanlig.

Stopp 6.

Som dere kanskje skjønner, var det ingen som spurte meg om leg i løpet av fredagen, noe som gledet meg ganske mye. Det er nok mest fordi de andre jeg var med er mye eldre, men jeg liker å tro at jeg ser ut som jeg er 21. Fredag var helt fantastisk, jeg fikk sett mye, spist god mat, møtt nye mennesker og ladet opp til lørdagen, som var en av de beste dagene i mitt 19 (21 om du vil) år lange liv. Gled deg til neste innlegg!

Nå er jeg trygt hjemme i Michigan forresten. Klokka er nærmere 2 på natta, og jeg skal jo ut og reise igjen i morgen, så det er kanskje på tide å komme seg i seng. Eller pakke til Bay Harbor. Eller pakke ut fra Vegas. Luksusproblem!

2 kommentarer

frida

19.12.2011 kl.17:25

Åååå, Line!! Jeg døøør her jeg sitter...

Mum

19.12.2011 kl.23:22

OMG....

Skriv en ny kommentar