hits

GOOOOOOOD MORNING

Dagens utflukt ble avlyst på grunn av dårlig vær og 160 dollar. Skjønte det ikke helt, men fikk med meg nok til å vite at det var bortkasta tid å sminke seg....... Så nå har jeg hvertfall bytta til slaskegenser, og koser meg med en kopp kaffe, havregrøt og utvanna appelsinjuice. Ja, jeg høres veldig sunn ut nå, men greia er at vi har liksom ikke så mange frokostalternativer her at det gjør noe. Så til deg som trodde jeg spiser pannekaker med lønnesirup og bacon hver morgen - beklager å måtte skuffe deg ass. God morgen, alle sammen! :-)

4 kommentarer

Tuva + Bestemor Gerd

14.12.2011 kl.16:53

Du er morsom, Line!

camilovestvdandspn

14.12.2011 kl.17:03

Fine bilder

Tante Line

14.12.2011 kl.17:23

God morgen eller god ettermiddag. Du ser så frisk ut på bildene- kanskje det har noe med kosten å gjøre. Frisk mat gir frisk hud. Du Line, tanta de fikke ikke somla seg å sende julepresang til deg i tide. Så jeg leverer til mamma og hun skal levere til Simen. Håper det går greit. Har du noen norske ønsker. Klem og ha en fin dag. Her hjemme er det skikkelig møkka vær. I dag tidlig hagla det store clementiner. Ikke langt ifra.

Line Klaastad

14.12.2011 kl.17:54

Tante Line: Takk for det, tante Line! Så hyggelig, da gleder jeg meg til å se 2. juledag! Har ingen ønsker, har prøvd å komme på noe, men.. God jul til alle på Nøtterøy! :-)

Skriv en ny kommentar