hits

1 DOLLAR OG 5 CENT

Har ingen kule bilder av dagen i dag, men har fått gjort en del, så du får lese og lage dine egne bilder med fantasien! Det var det jeg ble fortalt da jeg fikk tildelt min første ikke-bilde-bok.

Lørdager er jo min nye yndlingsdag, fordi jeg kan gjøre som jeg vil og spise hva jeg vil. Så i dag stod jeg opp, spiste frokost, trente og dusja. Fant ut at jeg ikke trenger å rette ut krøllene mine, jeg kan føne håret rett! Dette er sikkert allmenn kunnskap blant jenter i tenårene, men for meg som aldri føner håret i utgangspunktet, var dette breaking news. Og gode også. Jeg tok jo ikke med meg rettetanga mi fra Norge.. Etter mitt lille gjennombrudd, dro jeg rak i ryggen til tatovøren som pinte meg i 2,5 time for tre uker siden, og han kunne meddele at han gjerne ville rette på noen detaljer. Så tell ned til 12. januar, folkens. Da skal jeg under nåla igjen, og det blir sikkert like grusomt. Var ikke like rak i ryggen etter besøket, så da tok jeg på meg solbrillene mine og dro på butikken. Brukte alt for mye penger på ting til meg selv, som;

Ny barberhøvel
Fuktighetskrem
Noen kinesiske sokker som liksom skal gi myke føtter (de bare var der, også var de plutselig i handlekurven)
Tannbleking

The list goes on and on..

Etter dette, var jeg fremdeles ikke helt rak i ryggen, så jeg presterte å bruke en haug av penger hos et solstudio, som garanterte meg å bli brun i løpet av de neste to ukene. Tror de har bitt over litt mer enn de kan tygge, med den melkehvite, norske huden min. Tiden vil vise. Hvertfall har jeg klart å bruke nærmere en tusenlapp på meg selv i dag, og legger meg nå med rak rygg og en uanstendig mengde sjokolade i magen. Har forresten også pynta pepperkaker og spist pasta på en kul restaurant og sett på 'Thor' med Jim. Og jeg kjøpte meg en cheeseburger på McDonald's i dag, og det er mitt første besøk hos kjeden siden jeg ankom statene for to måneder siden. Den kosta 1 dollar og 5 cent og osten var ikke smelta.

Gadd du å lese alt? Kudos hvis svaret er ja, ekstra kudos hvis du beviser det.

2 kommentarer

Mum

11.12.2011 kl.11:37

Aner ikke hva kudos er eller betyr - men bloggen din betyr iallefall mye for meg, snuppa. Du er god. :-)

PEZ#1

12.12.2011 kl.09:20

Selvfølgelig leste jeg alt. Hallo, hva tror du om meg? K

Skriv en ny kommentar