hits

Reisesyk

Fant nettopp ut at bloggen ble opprettet i mars 2009. Siden den gang har den stort sett fått være i fred. Men nå har jeg lovet alle vennene mine (egentlig bare et par venninner + et par bestemødre) at jeg skal holde alle i Norge oppdatert på det som skjer i USA.

Om 10 dager reiser jeg nemlig over dammen - nærmere bestemt til Michigan - for å bo der i 8 måneder. Nå er det vel faktisk bare 9 dager siden klokka er over midnatt. Shit, jeg må legge meg...

Jeg er veldig, veldig reisesyk. De fleste forbinder kanskje det med å hoppe opp og ned, være utålmodig, ha sommerfugler i magen og glede seg over alt ved reisen, fra innsjekking av bagasje til å ikke få sove mellom noen svette østeuropeere på flyet og til flymaten, passkontroll, drassing av bagasje og sånn. I mitt tilfelle er symptomene mer slik: Panikk, svette håndflater, et rotete rom, 20 pakkelister, kvalme, hodepine (tror mamma's migrene endelig har funnet ut at vi har samme gener) og angstanfall fra tid til annen.

Gang dette med 10, så har du et bilde av hvordan et angstanfall ser ut. Også legg på litt tårer og ta vekk litt sminke.

Samtidig har jeg mye å se frem til ved oppholdet mitt. Men det skriver jeg om en annen gang, siden dette ble mye blogging for en ikke-blogger, og jeg må virkelig sove. Det er jo tross alt bare 9 dager igjen. Også skal jeg i studio i morgen. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar